Geen HAL-cup in 2019

In verband met o.a. de feestelijke jubileumactiviteiten bij Reiger Boys (70 jaar) en Kolping Boys (80 jaar) is er dit jaar geen HAL-cup. In 2020 zal een volgende editie van de HAL-cup worden georganiseerd.

De HAL-cup wordt in zijn geheel afgewerkt op 10 juni

De HAL-cup wordt in zijn geheel afgewerkt op 10 juni

(De finaledag op 17 juni gaat niet door)

Beste deelnemers aan de HAL-cup 2018,

Het aantal deelnemers dat heeft aangegeven ook op 17 juni te willen uitkomen is onvoldoende om een representatief toernooi te kunnen organiseren. Mede hierdoor heeft de organisatie dan ook moeten besluiten de finaledag op 17 juni geen doorgang te laten vinden.

De gehele HAL-cup wordt dus nu op 1 speeldag, te weten 10 juni, afgewerkt. Dit jaar worden de wedstrijden verdeeld over 2 locaties:

Locatie Kolping Boys:

Hier spelen de volgende categorieën: JO8 / JO9 / MO11 / JO13 / JO14 / JO15

Locatie Reiger Boys:

Hier spelen de volgende categorieën: Kabouters (JO6) / Mini-pupillen (JO7) / JO10 / JO11 / JO12

Wij hopen op een sportieve en plezierige eerste editie van de HAL-cup op zondag 10 juni!

Met vriendelijke groet,

Organisatie HAL-cup:

Dannis Kee

Nico van der Wel

Daniëlle Roeper

Cindy de Ruijter

Frank Heemsbergen

 

Heerhugowaard Sport sponsort de HAL-cup

De HAL-cup heeft een sponsor gevonden voor de wisselbokaal,  Heerhugowaard Sport NV. Uiteraard is de organisatie zeer erkentelijk met deze sponsoring. Hiermee kan een prachtige wisselbokaal worden aangeschaft die aanzien geeft voor de HAL-cup en waar de verenigingen uit de HAL-regio op 10 en 17 juni de sportieve strijd voor aangaan.

Heerhugowaard Sport NV beheert en onderhoudt de gemeentelijke buitensportaccommodaties en stelt ze ter beschikking aan de Heerhugowaardse sportverenigingen, onderwijsinstellingen en de Heerhugowaardse burger. Hierdoor kunnen Heerhugowaarders plezierig en veilig sporten op de buitensportaccommodaties.

SPONSOR WORDEN?

Wil jij een steentje bijdragen aan deze unieke regionale samenwerking? De HAL-cup heet nieuwe sponsors van harte welkom. De organisatie

Speeldata HAL-cup 2018

De speeldata voor de 1e editie van de HAL-cup zijn bekend. Op zondag 10 juni spelen de kabouters / mini-pupillen, O10 en O11 op locatie Reiger Boys. De leeftijdscategorieën  O8 / O9 / O12 / O13 / O14 /O15 spelen eveneens op 10 juni maar dan op locatie Kolping Boys. De finaledag zal dit jaar gehouden worden op de velden van Reiger Boys.

Zondag 10 juni, locatie Reiger Boys: Kabouters / O10 / O11
Zondag 10 juni, locatie Kolping Boys: O8 / O9 / O12 / O13 / O14 / O15

Zondag 17 juni, locatie Reiger Boys: Finaledag

 

Samenwerking leidt tot opzet HAL-cup

In november 2017 zijn Kolping Boys en Reiger Boys een unieke samenwerking aangegaan door het opzetten van de HAL-cup. De HAL-cup is een toernooi verspreid over meerdere speeldagen en verenigingen. Tijdens de HAL-cup strijden teams in verschillende leeftijdscategorieën  tegen elkaar om punten te verdienen voor de vereniging. Na de finaledag wordt een verenigingsklassement opgesteld en wordt bekend welke vereniging de HAL-cup wint.