Heerhugowaard Sport sponsort de HAL-cup

De HAL-cup heeft een sponsor gevonden voor de wisselbokaal,  Heerhugowaard Sport NV. Uiteraard is de organisatie zeer erkentelijk met deze sponsoring. Hiermee kan een prachtige wisselbokaal worden aangeschaft die aanzien geeft voor de HAL-cup en waar de verenigingen uit de HAL-regio op 10 en 17 juni de sportieve strijd voor aangaan.

Heerhugowaard Sport NV beheert en onderhoudt de gemeentelijke buitensportaccommodaties en stelt ze ter beschikking aan de Heerhugowaardse sportverenigingen, onderwijsinstellingen en de Heerhugowaardse burger. Hierdoor kunnen Heerhugowaarders plezierig en veilig sporten op de buitensportaccommodaties.

SPONSOR WORDEN?

Wil jij een steentje bijdragen aan deze unieke regionale samenwerking? De HAL-cup heet nieuwe sponsors van harte welkom. De organisatie

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *